Απλά σ’αγαπώ του Γιάννη και Μαρίνας Αλεξάνδρου

Απλά σ’αγαπώ του Γιάννη και Μαρίνας Αλεξάνδρου εκδόσεις Λιβάνης . Κριτική βιβλίου από την φίλη Θεανώ.

Η Αθήνα είναι παντρεμένη με έναν πλούσιο μεγαλοδικηγόρο και έχουν έναν γιο όπου ξεκινάει τα βήματα του στην δικηγορία . Μένουν σε μια έπαυλη στην Εκάλη. Φίλους δεν έχουν μόνο επαγγελματικές υποχρεώσεις του άντρα της, γκαλά και δεξιώσεις, ο κύκλος τους είναι πολύ περιορισμένος λόγω της τάξης τους. Μέσα από κάποιες συγκυρίες γνωρίζει έναν δημοσιογράφο, ο οποίους είναι γνωστός για το έργο του . Ο δημοσιογράφος προσπαθεί να την πλησιάσει για να μάθει κάποια πράγματα για το σύζυγο της Αθήνας και ταυτόχρονα την ερωτεύεται και την πολιορκεί.

Με την βοήθεια της βοηθούς του παρακολουθούν τις κινήσεις του ζευγαριού και σιγά σιγά καταλαβαίνουν ότι ο δικηγόρος κάνει  «βρόμικες» δουλειές με κάποιους πολιτικούς στην πλάτη της Αθήνας και του γιου τους, όπου μπλέκει με την μαφία. Όταν πιάνουν τον γιο τους και τον εκβιάζουν, αναγκάζονται να τον στείλουν στο εξωτερικό . Η Αθήνα προσπαθεί να αποτρέψει το δημοσιογράφο να κάνει κάποιες κινήσεις για να μπορέσει να τον προφυλάξει αλλά χάνει το χρόνο της άδικα. Ο μεγαλοδικηγόρος τους καταλαβαίνει, καθώς έχει άκρες παντού λόγω του κύκλου του και προσπαθεί να τους τρομάξει.

Απλά σ’αγαπώ του Γιάννη και Μαρίνας Αλεξάνδρου

Εκείνοι  δεν δίνουν σημασία και ο μεγαλοδικηγόρος θα τους κυνηγήσει. Ώσπου έρχεται ο έρωτας ανάμεσα στην Αθήνα και τον δημοσιογράφο και είναι τόσο αληθινός, πραγματικός , σαρωτικός έρωτας. Τότε καταλαβαίνει η Αθήνα ότι ζει πραγματικά . Για την Αθήνα είναι ο πρώτος έρωτας της ζωής της αν και είναι πλέον πάνω από 40 χρόνων. Τον άντρα της δεν τον ερωτεύτηκε ποτέ, τον παντρεύτηκε γιατί δεν είχε άλλη επιλογή, αυτό όμως δεν το ξέρει κανείς. Έτσι αναγκάστηκαν να φύγουν κυνηγημένοι από τον άντρα της για το άγνωστο. Όταν γυρίσουν πίσω τελικά τους περιμένει το άγνωστο. Οι ίδιοι θα προσπαθήσουν μετά από κακουχίες, ψέματα και ίντριγκες να επιβιώσουν θα τα καταφέρουν ; Θα μπορέσει ο έρωτας να κερδίσει απέναντι στο μίσος ;

Απλά Σ’αγαπώ * Γιάννης και Μαρίνα Αλεξάνδρου

Ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου είπα να διαβάσω ένα βιβλίο που έχει να κάνει με την πραγματική αγάπη. Να πω την αλήθεια το είχα στην βιβλιοθήκη μου παρά πολύ καιρό αλλά δεν έλεγα να το πιάσω στα χέρια μου, κακώς γιατί είναι ένα βιβλίο το οποίο μπορεί να κερδίσει τον αναγνώστη από την αρχή. Σε αυτό θα δούμε αγάπη, έρωτα , μίσος , χρήμα και πλεκτάνη . Είναι ένα βιβλίο σύγχρονης και εύκολης γραφής με πολύ ωραία πλοκή, σου δίνει ωραία αλλά και σκοτεινά στοιχεία.

Σε γεμίζει με συναισθήματα και στο τέλος, εκτός ότι έχει μια παρά πολύ ωραία έκπληξη, σε αφήνει με μια γλυκιά γεύση στο στόμα και μια συγκίνηση. Σε φτάνει σε ένα σημείο όπου σου δίνει να καταλάβεις τι μπορεί να κάνει κάποιος για την πραγματική αγάπη. Αυτό θα το δούμε στην Αθήνα, αλλά και πως μπορεί μέσα από καταστάσεις να σε κάνει κάποιος δέσμιο του για μια ζωή της δίκης του ζωής !

Θα βρείτε περισσότερες βιβλιοκριτικές μου ΕΔΩ και εύχομαι να σας αρέσουν! Σας εύχομαι να είστε καλά και μην ξεχνάτε τα βιβλία είναι ζωή ! 


Σας χαιρετώ Θεανώ


Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *