Η τέχνη της δημιουργίας αναμνήσεων

Η τέχνη της δημιουργίας αναμνήσεων είναι το τρίτο βιβλίο του Meik Wiking που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μίνωας. Κριτική βιβλίου από την φίλη Εύη.

Έπειτα από τα παγκόσμια best seller του Ηygge και Lykke, ο συγγραφεας έρχεται με ένα βιβλίο που έχει ως κύριο στόχο και πάλι την ευτυχία. Αυτή τη φορά όμως υπό το πρίσμα των αναμνήσεων. Ωθεί τους αναγνώστες να ανακαλύψουν πως θα χτίσουν την ευτυχία τους μέσα από όμορφες στιγμές που έχουν βιώσει. Ας αναλογιστούμε τη ζωή μας. Πόσες μέρες θυμόμαστε; Κάποιες περνάνε δίχως σημάδι πίσω τους, ενώ κάποιες άλλες είναι ανεξίτηλα χαραγμένες στο μνημονικό μας. Τι έχει μεσολαβήσει;

Η τέχνη της δημιουργίας αναμνήσεων

Ποιος ή ποια δεν έχει ανάμνηση από το πρώτο φιλί ή τη γεύση ενός καλού φαγητού σε γιορτινό τραπέζι; Οι αναμνήσεις που έχει ο καθένας διαμορφώνουν την προσωπικότητα του. Πώς όμως τις δημιουργούμε και τις διατηρούμε ώστε να μας συντροφεύουν για πάντα; Ο ειδικός Meik Wiking μας δείχνει τον τρόπο Μενια σειρά από μελέτες και συμβουλές.

Ας αναλογιστούμε τι κάνουμε με το χρόνο μας; Ποιες από τις εμπειρίες μας μας έχουν φέρει τις περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές; Κοιτώντας πίσω στη ζωή μας – σε ευτυχισμένα μέρη και αναμνησεις- σχεδιάζουμε με περισσότερη σιγουριά ένα ευτυχισμένο μέλλον.

Ένα βιβλίο άμεσο και ζεστά γραμμένο, αναφέρεται στις αναμνήσεις όλων μας που φωτίζουν το παρόν και χτίζουν το μέλλον. Πάρε την ευκαιρία να διαβάσεις τις βιβλιοκριτικές μου άλλη μια φορά. Θα τις βρεις όλες μαζεμένες ΕΔΩ. Θα χαρώ πάρα πολύ να διαβάσω τα σχόλια σας.

Μέχρι την επόμενη φορά σας χαιρετώ!

Εύη

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *