Να σας συστήσω την Αντωνία…

Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω την φίλη Αντωνία, που από σήμερα θα μας χαρίζει τις βιβλιοκριτικές της στο The Book Fairy. Καλώς όρισες κορίτσι και καλά μας βιβλιοταξίδια…..

Είμαι η τρελοτουρίστρια, κατά κόσμον Αντωνία και για να χρησιμοποιήσω το πιο εκνευριστικό κλισέ από καταβολής κόσμου, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, είμαι αγκαλιά με να βιβλίο. Τα Χριστούγεννα ξάπλωνα στο χαλί κάτω από το δέντρο και διάβαζα.. Ήμουν χαρούμενη όταν τα δώρα μου, για οποιαδήποτε γιορτή, ήταν βιβλία.

Στο δημοτικό έβγαλα την πρώτη μου κάρτα μέλους για τη δανειστική βιβλιοθήκη της περιοχής μου και διάβασα βιβλία του Ιούλιου Βερν, το Γλάρο Ιωνάθαν, το Δον Κιχώτη και το Μικρό Πρίγκηπα, τις Μικρές Κυρίες, τους Άθλιους και άλλα πολλά.

Στην Κατασκήνωση διάβαζα, στις διακοπές διάβαζα. Θυμάμαι πηγαινα με τη μητέρα μου σε κάποιο βιβλιοπωλειο, αγοράζαμε δυο βιβλία και τα διαβάζαμε μαζί, εναλλάξ. Και μετά άλλα δυο…
Οι μεγάλες μου αγάπες σε αυτή τη ζωή (εκτός φυσικά από την οικογένειά μου) και είναι τα βιβλία (@crazytourists_books), τα ταξίδια (BlogTravels.gr), η σοκολάτα, οι γάτες και το να ψήνω ψωμί! Σας βλέπω, μη γελάτε….

Μεγαλώνω δίπλα σε ενα σύντροφο βιβλιοφαγο και δυο μικρούς, σχεδόν μικροσκοπικους βιβλιοφάγους οπότε από εμένα θα διαβάζετε εντυπώσεις για βιβλία, σχεδόν κάθε είδους.
Τι λέτε; Θα διαβάσετε μαζί μου;

2 Comments

  1. Daphnie 15 Μαρτίου 2018 at 08:47

    Welcome girl! πειρμένουμε τα νέα σου! …ομοιοπαθής στο.. διάβασμα 🙂

    Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *