Είμαι η Εύη, ένα βιβλιοσκούληκο, μια από σας

Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω μια ακόμα φίλη στην παρέα του The Book Fairy και είμαι τρελά ενθουσιασμένη που η παρέα μας μεγαλώνει. Φίλη Εύη, καλώς ήρθες στην βιβλιογωνίτσα μου και αναμένουμε τις βιβλιοκριτικές και τα άρθρα σου με μεγάλο ενδιαφέρον. Καλή αρχή κορίτσι!

Γεια σας!
Είμαι η Εύη, ένα βιβλιοσκούληκο, μια από σας! Αγαπώ τα βιβλία, να τα ψάχνω, να τα ανακαλύπτω, να τα αγοράζω, να τα μυρίζω, να τα τοποθετώ στο ράφι, να τα διαβάζω, να τα φωτογραφίζω, να κουβεντιάζω γι’ αυτά και μ’ αυτά, να τα αγκαλιάζω, να τα μεταφέρω, να τα ακουμπώ δίπλα στον καφέ μου και να λέω “τώρα οι δυο μας, μωρό μου!”. Γενικά, διαπιστώνω μια ξεκάθαρη σχέση αγάπης!
Στα ράφια μου τα χωρίζω σε Έλληνες και ξένους συγγραφείς. Τα βάζω σε αλφαβητική σειρά (ναι, μοιάζει με δημοτική η βιβλιοθήκη μου). Θα μισήσω βαθιά κάποιον που θα δω να τσαλακώνει τις σελίδες αντί να βάλει σελιδοδείκτη.
Έχω μια ιδιαίτερη προτίμηση στα αστυνομικά και τα θρίλερ. Αγαπημένο μου βιβλίο για φέτος: Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Οβ του Fredrik Backman (ξέρω, δεν είναι αστυνομικό, διαβάζω κι άλλα είδη) .
“Reading is my escape plan”. Αυτό γράφω και στο bookstagrammικό προφίλ μου στο instagram @thegirl.withthebook .

Διάβασε την πρώτη κριτική της Εύης εδώ και δεν θα το μετανιώσεις

1 Comment

  1. Pingback: Άλλαξε ταχύτητα της Dorthe Nors - The Book Fairy

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *