Να σας συστήσω την Μίνα

 

Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω την νέα μας φίλη στην παρέα του The Book Fairy. Μίνα μου καλώς μας ήρθες! Περιμένουμε όλοι με μεγάλη αγωνία τις βιβλιοκριτικές σου!!!

Είμαι η Ασημίνα ή Μίνα και διαβάζω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Από παιδί το καλύτερο δώρο για μένα ήταν ένα βιβλίο κι ας με κορόιδευαν οι συνομήλικοι μου.. Διαβάζω τα πάντα εκτός απ επιστημονική φαντασία  κι έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στα αστυνομικά και τις εξιχνιάσεις εγκλημάτων. Τον «ελεύθερό μου χρόνο» διδάσκω Business σε ένα αγγλόφωνο κολέγιο στην Κύπρο, όπου και ζω. Έχω έναν γιο και μια κόρη που δείχνουν να αγαπάνε τα βιβλία όσο κι εγώ, πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Η άλλη μου μεγάλη αγάπη είναι η μόδα κι αν θέλεις να πάρεις μια ιδέα για το ποιόν μου και να με γνωρίσεις καλύτερα μπορείς να με βρεις στο Instagram ως asi_minac.

2 Comments

  1. Dimitra•CountingSMiLES 21 Σεπτεμβρίου 2018 at 13:36

    Αγαπάμε Μίνα (και Αθανασία) και ανυπομονούμε για τις κριτικές της!!!! Και εγω λατρεύω τα αστυνομικά και τις εξιχνιάσεις εγκλημάτων…στην προηγούμενη ζωή μου πρέπει να ήμουν η Αγκαθα Κρίστυ:))))

    Reply
  2. Pingback: Από το ίδιο αίμα του Τουμπία Ούλσον - The Book Fairy

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *