Το Κουκλόσπιτο 3D

Και έλεγα και αναρωτιόμουν! Τι θα την κάνω την μικρή μου Αμαζόνα εδώ στην Ελλάδα τα μεσημέρια που έχει τον ακάθιστο και δεν ησυχάζει με τίποτα; Οι εκδόσεις Ψυχογιός μου έδωσαν την λύση. Ένα κουκλόσπιτο 3D για παιδάκια από 3+ . Τι θα πει αυτό; Κάτσε να σε δείξω…

Στην αρχή μόλις ήρθε το πακέτο λέω “πω πωωωω τι μεγάλο βιβλίο! Σιγά μην κάτσει να το διαβάσει η μικρή αυτό!” Το ανοίξαμε παρέα και το διαβάσαμε και εκεί έπαθε κοκομπλόκο! Συνειδητοποίησε ότι το παραμύθι ήταν μερικές σελίδες αλλά μέσα στο βιβλίο υπήρχαν τα κομμάτια από ένα κουκλόσπιτο και θα το φτιάχναμε μαζί. Ξεκινήσαμε λοιπόν παρέα να συναρμολογούμε το κουκλόσπιτο το οποίο είναι τρισδιάστατο από σκληρό και ανθεκτικό χαρτόνι. Ακόμα και οι φιγούρες και τα επιπλάκια μέσα ήταν 3D. Ήταν έτοιμο σε λιγότερο από 20 λεπτά. Τόσο εύκολα!

Το φτιάξαμε παιδιά και ησύχασε (και ησυχάζει ακόμα) το κεφάλι μου για μερικά λεπτά μέσα στην μέρα καθώς το σπιτάκι ανοίγει και κλείνει και το κουβαλάει όπου γουστάρει αυτή. Βάζει μέσα και όλα τα κουκλάκια της και την ακούς να μιλάει και να χαίρεται! Το καλό με αυτό το κουκλόσπιτο 3D είναι ότι την βοηθάει να αναπτύξει τις δυνατότητες της στο φανταστικό και συμβολικό παιχνίδι και εξασκεί και την λεπτή κινητικότητα με τις μικρές φιγούρες του.

Εμάς προσωπικά μας βόλεψε, άρεσε και ενθουσίασε πάρα πολύ και για αυτό η μικρή Αμαζόνα μου του βάζει 5 ολόκληρα ροζουλιά αστέρια με μπόλικο γκλίτερ. Το συνιστούμε μάνα και κόρη ανεπιφύλακτα! Επίσης υπάρχει και το αγρόκτημα σε 3D  και άνετα το αγοράζω και αυτό να παίζει και το παλικάρι μου!

 

Until next time … just keep reading to the children!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *