7 Θανάσιμες πεθερές * Νίκη Ταντζή

7 Θανάσιμες πεθερές της Νίκης Τάντσης από την Εμπειρία Εκδοτική και τα μυαλά στα κάγκελα, έχω να πω μόνο. Και δεν το εννοώ με την καλή έννοια, αν μπορεί να υπάρξει ποτέ καλή έννοια με τα μυαλά στα κάγκελα. Και μόνο η ιδέα με ανατριχιάζει. Το αγόρασα λοιπόν το καλοκαίρι ξεγελασμένη από την σειρά που είχα δει χρόοοοονια πριν. Και ήταν από τις πιο ΑΚΥΡΕΣ αγορές της ζωής μου.

Η περίληψη;

Η γιατρόπληκτη, η χήρα, η τιμωρός, η τσιγκούνα, η λογική, η απρόβλεπτη και η ρατσίστρια πεθερά. Δεν είναι μία, αλλά επτά θανάσιμες πεθερές. Και βέβαια, καμιά σχέση με τη δική σας. Τη λεβέντισσα, τη γλυκιά, την καλή, τη σχεδόν…μάνα σας!

7 Θανάσιμες πεθερές

Ένα βιβλίο τόσο σεξιστικό και κακιασμένο που δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβαίνει. Τόσο μίσος και κακία; και τόσο μα τόσο λάθος επιλογές ζευγαριών; και όλο αυτό τυπώθηκε σε βιβλίο. Και έπειτα έγινε και σειρά. Και εγώ την είχα δει την σειρά αυτή… και τώρα έχω διαβάσει και το βιβλίο… γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου; Κακοποίησα τον εαυτό μου για δεύτερη φορά.

Δεν νομίζω να γέλασα κάπου, σε κάποιο σημείο διαβάζοντας το βιβλίο. Άντε ίσως στην λογική πεθερά λιγάκι, θυμάμαι είχα γελάσει και στο συγκεκριμένο επεισόδιο, ναι ξέρω έχω μνήμη ελέφαντα. Όλες οι άλλες πεθερές ήταν πραγματικά για κλάματα. Διάβαζα και έλεγα στον εαυτό μου και το καταραμένο μου OCD να κάνει ένα κουράγιο ακόμα να βγει το βιβλίο. Απίστευτο το πόσο δεν μου άρεσε.

7 Θανάσιμες πεθερές

Δεν έχω κάτι να πω παραπάνω… Νομίζω του έβαλα 1 αστεράκι για το δέντρο που καταστράφηκε εξαιτίας του και μόνο. Επίσης νομίζω ότι κάηκαν κάποια εγκεφαλικά μου κύτταρα όσο το διάβαζα και δεν είμαι ακόμα καλά. Τέλος να σας διαβεβαιώσω ότι εγώ έχω μια πεθερά σκέτη γλύκα και είμαι μάλλον από τις τυχερές και δόξα το σύμπαν που με έστειλε μια τέτοια. Αλλιώς θα είχαμε δράματα….

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις την κριτική μου για το εκπληκτικό βιβλίο
Ψίθυροι του Βαρδάρη της Σοφίας Βόικου από τις εκδόσεις Ψυχογιός  . Μιλάει για την πόλη μου και για μια ιστορία αγάπης που μλενει για πάντα στην καρδιά σου.

Μέχρι την επόμενη φορά να διαβάζεις και να χαμογελάς!

Αθανασία

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *